Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на бой в клетка
Секция: Шоубизнес
10 Юни 2019 18:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на бой в клетка

/КРОСС/ Джътин Бийбър реши да докаже мъжеството си, като предизвика холивудския актьор Том Круз на бой в клетка. Все още не е известна причината, поради която канадският поп изпълнител иска да мери сила със звездата от "Мисията невъзможна" на 8-ъгълния UFC ринг.

В социалната мрежа Туитър Бийбър пусна специално обръщение към 56-годишната знаменитост.

"Искам да предизвикам Том Круз на двубой. Том, ако не приемеш тази битка, значи си изплашен и никога няма да го преживееш. Кой иска да поеме организацията?", написа певецът.

Певецът отбеляза в публикацията си UFC (Ultimate Fighting Championship) президента Дана Уайт, като молба да уреди двубоя.

Съобщението причини огромно онлайн вълнение, като накара потребителите да се зачудят дали екранният Итън Хънт е толкова добър с юмруците и в реалния живот.

Бившият UFC шампион Конър Макгрегър веднага се отзова на поста и коментира, че ако Круз е достатъчно мъж, лично неговата компания ще бъде домакин на срещата между двете известни личности. Ирландският боец дори предлага следващата битка да бъде с актьорът Марк Уолбърг.

Том Круз още не е отговорил на поканата, но ако се съгласи, фактът, че сам изпълнява опасните и трудни каскади в продукциите, дава надежда на почитателите му.