Предстоящи събития на 13 юни
Секция: Предстоящи събития
13 Юни 2019 07:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 13  юни

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа в зала 3 на НДК президентът Румен Радев ще открие Шестия световен конгрес на информационните агенции, организиран в София от Българската телеграфна агенция и Световния съвет на информационните агенции.

***
Варна.
От 19.00 часа в зала 1 на Фестивалния и конгресен център - Варна вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова ще открие 18-ият Международен фестивал на червенокръстки и здравни филми.

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 14.30 часа в зала 248 на Народното събрание министър Боил Банов ще отговаря на въпроси на депутати в парламентарната комисия по културата и медиите.

***
Шабла.
От 11.00 часа на Зенитния полигон на Военновъздушните сили - Шабла министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще наблюдават тактическото учение с бойни стрелби. Поканен е да присъства министър-председателят Бойко Борисов.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 09.00 часа в зала 7 на НДК ще се проведе конференцията "Мост към бизнеса: Многообразие и включване на пазара на труда".

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Пленума на ВСС.

***
София.
От 09.30 часа в Дома на Европа в София се организира специална информационна среща с отговорни служители от генерална дирекция „Писмени преводи" на Европейската комисия, предназначена за писмени преводачи, преводачески агенции и професионални преводачески организации.

***
София.
От 10.00 часа в Централен военен клуб, зала 1, бул. „Цар Освободител" 7, БДЖ и НКЖИ организират кръгла маса за обществено обсъждане на проекта за закупуване на нов подвижен състав и инвестиции в железопътната инфраструктура.

***
София.
От 12.00 часа в хотел InterContinental Sofia ще се проведе пресконференция на тема „Форум на
Световната федерация на консулите за Централна и Източна Европа".

***
Варна./к.к. Златни пясъци
От 13.30 ч. в хотел „Интернационал" ще се проведе международен форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие", организиран от Министерството на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Националното сдружение на общините в Република България, Националния алианс за социална отговорност и Община Варна.

***
Варна.
От 15.00 часа в сградата на „Водоснабдяване и канализация - Варна" ООД ще се състои официалното откриване на Музея на водоснабдяването и канализацията.

***
Варна.
От 15.00 часа в зала „Белини" на хотел Интернационал в курорта „Златни пясъци" ще се проведе пресконференция за международния форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие", който ще продължи до 14-ти юни.

***
Видин.
От 10.00 часа в залата на Симфониета - Видин кметът на Общината Огнян Ценков ще приветства
участниците в среща-семинар по проект "Антидрога", организирана от Инър Уийл Клуб Видин, със съдействието на Регионалното управление на образованието.

***
Видин.
От 11.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще посети видинската фирма "Команд" ЕООД.

***
Видин.
От 13.30 часа омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи протеста пред МБАЛ „Света Петка" АД на медицинските специалисти в гр. Видин.

***
Елена.
От 11.00 часа в Зала 211 на Общината ще се проведе информационна среща на тема „Възможности за финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ)".

***
Златарица.
От 13.00 часа в Общината се проведе информационна среща на тема „Възможности за финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ)" .

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Областната администрация ще се проведе среща с Инициативния комитет за запазване на парка на 9-ти пехотен Пловдивски полк, намиращ се до хотел „Санкт Петербург" в кв. „Кършияка".

***
Сливен.
От 11.00 часа на плаца на Център за подготовка на специалисти 22 новоназначени войници ще положат военна клетва.

***
Стара Загора.
От 15.00 часа в зала „Славейков" в общината заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов ще се срещне с младите хора в Стара Загора, за да обсъди с тях реализираните дейности на министерството по отношение на младежта.

***
Шумен.
От 09.00 часа в зала 363 на общината ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.