Тийнейджъри пострадаха при инцидент на железопътен надлез
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Юни 2019 13:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тийнейджъри пострадаха при инцидент на железопътен надлез

/КРОСС/ Двама тийнейджъри са пострадали при инцидент в района на железопътен надлез, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Те са паднали след откъртване на предпазен парапет от малка височина. С тях е имало и трето дете, което също е паднало, но не е ранено.

Сигнал за случилото се е подаден снощи около 21.15 ч. на телефон 112 в РУ-Пазарджик. По първоначални данни група деца от село Мокрище се движели в района на железопътен надлез в селото. Внезапно част от предпазния метален парапет се откъртил от основата и повлякъл след себе си и останалата част от предпазното съоръжение с обща дължина от 27 м, както и трите деца.

Незабавно към мястото са изпратени дежурни автопатрули и линейка на „Спешна помощ". При инцидента са пострадали две момчета на 17 години, които са транспортирани в болница в Пазарджик. Едно от децата е с фрактура на глезена, а другото е било с временна загуба на съзнание, но без опасност за живота.

На мястото е извършен оглед, предстои да бъдат изяснени причините, довели до падането на парапета. По случая се води дознание.