Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България
Секция: Технологии
14 Юни 2019 14:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България

/КРОСС/ Huawei излиза на българския пазар и с дългоочаквания цвят Amber Sunrise на найновия си флагмански модел P30 Pro, който за последните два месеца промени представите за възможностите на мобилната фотография и видеография. Освен с безспорните иновации на камерите, разработени съвместно с Leica, серията P винаги е била и символ на модерен дизайн, а с последните си две поколения наложи градиентния подход в бранша. Най-новото му превъплъщение идва у нас с цвета Amber Sunrise, ексклузивно за версията с 256GB вътрешна памет.

Дизайнът на цялата серия P30 следва философията на срещата на субективните човешки сетива с необозримата красота на природните феномени. Огромното разнообразие на постоянно променящи се цветове и форми на света около нас се отразява в нашия вътрешен свят от сложни и по своему цветни емоции. Серията е в унисон с думите на архитекта Франк Лойд Райт “Изкуството е откриване и развитие на базовите природни принципи в красива форма, която човекът може да използва“.

Цветът Breathing Crystal отразява колорита на безкрайните кристални езера, цветовете Black и Aurora са вдъхновени от непрогледната нощ и красотата на Северното сияние, а най-новият цвят Amber Sunrise е вдъхновен от топлите и обгръщащи цветове на кехлибарено лятно небе по време на изгрев. От тази серия знакови градиенти, именно Amber Sunrise се оказва най-труден за пресъздаване. Улавянето на красотата на изгрева в корпуса на топ смартфон, отнема повече от шест месеца.

Резултатът вече е наличен в България, първо в магазините на Vivacom