Михаил Миков: Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще
Секция: ПОЛИТИКА
15 Юни 2019 09:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Михаил Миков: Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще

/КРОСС/ „Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще”, това каза в интервю за предаването „Събуди се” членът на НС на БСП Михаил Миков, визирайки избора на Корнелия Нинова за лидер на партията.

„Да, категорично, те бяха най-възторжените фенове на днешната ситуация. И то очертава и перспективите пред партията, бъдещето й, което не е особено светло, допълни той.

„Тогава, когато партията, не само губи избори, но губи и смисъла, съдържанието на идейното, на политическото, когато вождизмът трайно се настанява, аз не знам дали си спомняте, аз не съм участвал в избори за председател на БСП, аз съм участвал в избори за Националния съвет, а днес г-жа Нинова се титулува като председател на партията, въпреки че не е избирана за това”, заяви социалистът.

„Избори се губят и се печелят, но тогава, когато става подмяна на партията, това е риск за бъдещето. Председатели се сменят, идват едни, други, въпросът е, накъде върви партията. И мисля, че това е генералният въпрос. А тези избори са част от индикацията, че посоката е грешна”, каза още Михаил Миков.