След 18 години Никол Кидман обясни защо децата ѝ не говорят с нея
Секция: Шоубизнес
15 Юни 2019 10:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След 18 години Никол Кидман обясни защо децата ѝ не говорят с нея

/КРОСС/ Освен че е красива жена и талантлива актриса, Никол Кидман е и всеотдайна майка. В редица интервюта тя споделя, че двете ѝ дъщери от брака с певеца Кийт Ърбан - Сандър Роуз и Фейт Маргарет (Фейт е по-малката и е износена от сурогатна майка), са нейният стимул. По думите ѝ именно те ѝ дават сили да продължава напред и вдъхновяват кариерата ѝ.

Наскоро двете момичета участваха заедно с баща си в новия сезон на сериала "Големите малки лъжи", където Кидман блести в една от главните роли.

Въпреки факта, че показва колко отдаден родител е, тя често бива обвинявана в неискреност, дори лицемерие. През годините феновете ѝ негодуваха, че звездата говори единствено и само за по-малките си дъщери, като напълно игнорира приемните си деца - 23-годишния Конър и 25-годишната Изабел. Те бяха осиновени по време на брака ѝ с Том Круз.

След като актьорската двойка се разведе преди почти 18 години, децата им останаха да живеят с баща си и тогавашната му съпруга Кейти Холмс. В онзи момент отношенията между тях и Кидман охладняха и тя прекъсна всякаква връзка с тях.

Днес нещата изглеждат малко по-различно и Никол се опитва да изгради наново разрушилият се с времето мост между нея и Изабел. Тя дори планира да купи и подари дом на бъдещия си внук. За съжаление нещата с Конър все още не вървят и той продължава да отказва да общува с майка си.

Едва сега, малко преди 18-годишнината от развода им с Круз, актрисата призна за таената си болка по темата. Тя каза, че никога не изоставяла приемните си деца и не е спирала да мисли за тях. Всъщност те са тези, които са отказвали да комуникират с нея. Причината, която тя посочи е, че и те, подобно на баща си, са станали членове на сциентоложката църква.

Двамата са големи и могат сами да вземат своите решения. Те направиха своя избор, но мое майчинско задължение е да продължа да ги обичам. Всяко дете трябва да знае, че майка му е готова да го приеме с любов...", сподели тя пред списание "Who".