Забраниха на мениджъра на Бритни Спиърс да общува с нея
Секция: Шоубизнес
16 Юни 2019 14:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Забраниха на мениджъра на Бритни Спиърс да общува с нея

/КРОСС/ Върховният съд на Бос Анджелис забрани на бившия мениджър на Бритни Спиърс да общува с певицата и нейното семейство в продължение на 5 години, а също така да пише оскърбителни постове в интернет.

Съдията от Върховния съд на Ел Ей Бренда Пени взе това решение, след като изслуша показанията на мениджъра Сам Лютфи и бащата на Бритни Джеймс Спиърс, който контролира парите и делата на своята дъщеря в течение на 11 години.

Певицата и нейните адвокати обвиниха Сам Лютфи, че е подстрекавал почитателите на Бритни в социалните мрежи да критикуват тоталния контрол на Джеймс Спиърс над поп звездата. Те дори са използвали специален хаштаг за целта #FreeBritney.

В съда Джеймс Спиърс не отрече, че винаги е имал напрегнати отношения с дъщеря си. Но след това заяви, че Сам Лютфи е „хищник“, който през всичките тези години е преследвал семейството му.

По време на процеса подробно беше проучен акаунта на мениджъра в Туитър, който съдържа много постове, критикуващи Бритни и нейните близки роднини. Адвокатът на мениджъра се опитваше да докаже, че неговият клиент почти не е общувал с Бритни. В крайна сметка съдът не отсъди в негова полза.

Самата певица не присъства в съда и публично почти не коментираше делото.