Brass Against ще забият в Terminal 1 тази събота
Секция: Шоубизнес
17 Юни 2019 12:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Brass Against ще забият в Terminal 1 тази събота

/КРОСС/ Броени дни остават до завръщането на Brass Against в България! След епичния концерт в началото на годината, брас бендът идва отново на 22 юни, за да зарадва феновете с голяма доза любими рок и метъл кавъри. В събота, на сцената в клуб „Терминал 1", ще видим всички членове на групата в компанията на магнетичната вокалистка Liza Colby, с която бандата започна второто си турне.

Бендът се превръща в YouTube сензация с песента Killing in the name на Rage Against The Machine. Оттогава милионите гледания на видеото се увеличават, а Brass Against пресъздава парчета буквално по поръчка, след като феновете им не спират да ги заливат с коментари и да споделят кои легендарни песни искат да чуят в брас вариант. Така десетки вечни рок и метъл парчета отново получават заслужено внимание, при това без групата да има претенция да надмине оригинала, а напротив - целта е да го съживи с нова сила.

На 22 юни ще чуем емблематичните кавъри на Rage Against The Machine, Tool, Audioslave и Black Sabbath, изсвирени от девет музиканти, а зад микрофона ще бъде джазменката и убийствен рок вокал Liza Colby. „Бомбата", която тиктака на сцената, когато се обединят китара, саксофон, барабани, тромпет и туба, както и различимият глас на Colby, ще накарат всеки да настръхне. Ядосани и вдъхновени, Brass Against отново ще наелектризират публиката и ще ѝ подарят шоу, което трудно може да бъде забравено.

Brass Against ще видим в следния състав: Liza Colby (вокал), Andrew Gutauskas (Баритон саксофон), Brad Hammonds (китара), Darius Christian (вокали/тромбон), Mazz Swift (вокали/цигулка), Mariel Bildsten (тромбон), Wayne Tucker и Oskar Stenmark (тромпет), Kenneth Bentley (туба) и Nathan Bell (барабани).

Билети за концерта можете да закупите от OMV и мрежата на Eventim на цена от 35 лв. На място цената ще бъде 45 лв. Повече информация за събитието може да намерите тук. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а началото е предвидено за 22:00 ч.