Неостаряващите стари градски песни ще звучат в спектакъла “НЕЗАБРАВИМИТЕ”
Секция: Шоубизнес
17 Юни 2019 12:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Неостаряващите стари градски песни ще звучат в спектакъла “НЕЗАБРАВИМИТЕ”

/КРОСС/ Актрисата и певица Ралица Бежан кани всички фенове на хубавата и позабравена българска музика на винтидж музикален спектакъл със старите песни на нов глас със заглавие - "НЕЗАБРАВИМИТЕ". Забавното и нетрадиционно събитие със специален гост - актьорът Иван Юруков е утре вечер, 18 ЮНИ (вторник) от 19.30 ч. в "Сити Марк Арт Център" (бившето кино"Левски" на бул"Янко Сакъзов" № 30). Там Ралица Бежан, заедно с екип от прекрасни музиканти и актьори ще ни потопят в уникалната атмосфера на винтидж културата, на старите градски песни и отминалите времена. Ще накарат всеки в залата да се усмихне, а защо не и да затанцува в един ритъм заедно с актьорите на сцената.
А там на сцената до Ралица ще бъдат едни от най-добрите млади музиканти с които тя работи от години: Калин Жечев-пиано, Димитър Сираков-контрабас, Ивелин Иванов - акордеон, Стоил Иванов-Стю - ударни и актьорите Георги Грозев, Гергана Цакова, Теодора Рашед и Стефан Зарев, който отговаря за постановъчната част. Изненадата за публиката ще бъде и участието на Мартин Ташев, вокалист на "Тумбаито" и солов тромпет в Биг бенда на БНР и Марина Драгомирецкая, позната ни не само от джаз сцената, а и от много мюзикъли. Иван Юруков ще се включи специално за няколко от песните в екстравагантното винтидж събитие. Двамата (Ралица и Иван) се запознават на театъралната сцена и работят от години заедно.

Той е режисьор на голяма част от видеоклиповете на песните на Ралица Бежан през годините. Последният видеоклип под негова режисура е по песента "Трендафилът мирише", който бе представен пред публика в началото на м. май. В него с усмивка, намигване и страхотно чувство за хумор е представена една от любимите песни на нашите родители. Песента звучи много свежо и абсолютно съвременно, с нов суинг аранжимент, което за пореден път доказва, че за хубавата песен няма време
Утре вечер в "Сити Марк Арт Център" Ралица Ковачева-Бежан ще изпълни песни от 30-те до 80-те години на 20 век, изпяти от Аспарух Лешников, „Дуо Нове", Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група „Домино", Тодор Колев и много други. Хореограф на танците е Явор Кунчев от Линди Хоп България, а водещ на събитието е актьорът Георги Грозев.
Във вторник вечер в "Сити Марк Арт Център" се очертава да бъде повече от горещо, а Ралица ви подсеща да си носите широките усмивки и добро настроение, а защо не и обувки за танци!