Над 2500 посетители посрещна новият Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО във Варна
Секция: ИКОНОМИКА
18 Юни 2019 11:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 2500 посетители посрещна новият Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО във Варна

/КРОСС/ През първите три седмици след неговото откриване вторият клиентски център на ЕНЕРГО-ПРО в морската столица беше посетен от близо 2500 клиенти на компанията. Новият център за обслужване (ЦОК) е разположен на ъгъла на улица Оборище и булевард Сливница и отвори врати на 27 май.

Клиентите, обслужени в първите работни дни на новия ЦОК, са се възползвали от различни услуги, предлагани от ЕНЕРГО-ПРО. Входирани са 900 заявления и са извършени 1600 плащания на месечни сметки за консумирана електроенергия.

На разположение на клиентите във втория обслужващ център на компанията във Варна са 5 многофункционални гишета, а работното му време е всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 часа. Освен да приемат касови плащания и заявления, специалистите на ЕНЕРГО-ПРО с готовност ще предложат компетентна консултация на всеки клиент относно въпроси, свързани с дейността на енергийното дружество. На всяко от гишетата посетителите на клиентския център могат да заявят и някоя от електронните услуги на компанията - получаване на електронна фактура, известяване чрез СМС или имейл в случай на пропуснат срок за плащане на сметка за електроенергия.