Kафене за породата чихуахуа отваря врати в Лондон
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Юни 2019 17:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Kафене за породата чихуахуа отваря врати в Лондон

/КРОСС/ Кафене за примадоните на кучетата, а именно породата чихуахуа, отваря врати в Лондон. Откриването ще е през месец юли и по този начин в британската столица освен дакелите, които имат свой клуб-кафене, с такъв вече ще разполага и тази порода.

Лентата на "Пъг кафе" ще бъде прерязана в събота, 21 юли. Заведението се намира в близост до лондонската катедрала "Сейнт Пол".

За глезените кученца ще бъдат сервирани специално приготвени ястия, като ще получат и безплатно чихуачино - нещо като капучино за четириногите. Стопаните им пък ще могат да дегустират вкусни хапки, пасти и коктейли, докато са край любимците си, съобщи още в. "Метро", цитиран от БТА.

Инициативата за отварянето на новото кафене е в партньорство с марка продукти за кучешки грижи. Всяка чихуахуа ще получи от нея безплатно четка за разресване. Кувертите за новото кафене са на стойност 10 британски лири за стопаните на животните и 14 за посетителите без кучета. Това означава, че почитателите на тази порода, могат да отидат и да ѝ се порадват дори без да имат собствен Шаро.

Мнозина таят надеждата, че на откриването дори ще пристигне Парис Хилтън, тъй като е известно нейното увлечение по кучетата чихуахуа.