Пловдивчанка влезе в рекордите на Гинес с най-мощен глас на планетата
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Юни 2019 07:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пловдивчанка влезе в рекордите на Гинес с най-мощен глас на планетата

/КРОСС/ Пловдивчанката Смиляна Захариева е горд притежател на световен рекорд на Гинес. Тя бе обявена за най-силния глас на планетата, след като миналата година - на 27 септември, при специални условия, прецизните уреди отчетоха 113.8 децибела.

"Щастлива и горда с рекорда на Гинес. Вписаха ме в историята за най-силния глас на планетата! Току-що ме известиха", сподели Смиляна. Новината Захариева научила преди часове по време на посещение при будистки монаси в Шри Ланка.

Гласът на певицата, възпитаник на Музикалното училище в Котел и на АМТИИ в Пловдив, пребори рекордите с вълнуващата песен "Дельо хайдутин".

Пловдивчанката благодари на семейството си за подкрепата, на приятелите си за вярата във възможностите й, на Цветелина Четрафилова за набавянето на единствения уред в България, който да отговаря на специфичните изисквания на Гинес, на Добрин Кашавелов за видео и фото материалите, подготвени според изискванията на световната библия за рекорди.

От години пловдивчанката се е посветила на мисията да помага, вълнува и лекува с гласа си и смело преследваше целта си да покори и Гинес с пеене.