Максим Бехар избран за Президент на Световния комуникационен форум в Давос
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Юни 2019 11:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Максим Бехар избран за Президент на Световния комуникационен форум в Давос

/КРОСС/ Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за Президент на Световния комуникационен форум, регистриран в Давос, Швейцария. Изборът стана с онлайн гласуване в 21-членния Борд на Форума в продължение на цялата изминала седмица. Бехар ще има петима вицепрезиденти, които ще отговaрят за различни ресори от дейността на Форума.

„Избирането ми за Президент на Световния комуникационен форум в Давос е голяма чест и отговорност за мен. В същото време това е и огромно признание за всичко, което съм направил в бизнеса досега, но невероятно признание и за България, и за българския PR бизнес", коментира Максим Бехар.

Максим Бехар е един от основателите на Световния комуникационен форум през 2010 година, редовен участник във всичките му издания и член на Борда още от първия ден. Презентациите му „PR експертът никога не се предава" и „PR експeртът никога не остарява" са част от златния фонд на форума, а книгата му „111 Правила във Facebook" бе официално представена при първото провеждане на събитието. До миналата година Максим Бехар бе и Президент на Световната PR организация ICCO, най-голямата общност в този бизнес в световен мащаб.

Форумът в Давос ежегодно събира комуникационни експерти от цял свят, като през миналата година започна да провежда своите срещи в Женева главно поради по-комуникативната локация на швейцарския град. Освен това всяка година изнесени регионални форуми се провеждат на още няколко места - Прага, Москва, Истанбул, Екатерининбург, Париж, Ереван, Куала Лумпур, Лодж, Киев и други.