След „Ятаган“: Жени Калканджиева мечтае за повече роли в киното
Секция: Шоубизнес
22 Юни 2019 18:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След „Ятаган“: Жени Калканджиева мечтае за повече роли в киното

/КРОСС/ Шестата по красота в света Жени Калканджиева призна, че все повече мечтае за развитие на кино хоризонта. Повод за новите амбиции на звездата даде филмът „Ятаган", снимките към който приключиха наскоро.

В лентата, режисирана от Андрей Андонов, Калканджиева влиза в ролята на пишман шефка на Агенцията за борба с тероризма, която има мераци да влезе в светлините на прожекторите пред медиите. Другата главна роли в заглавието изпълнява Мариан Вълев, а Васил Василев-Зуека ще видим като разследващ журналист, когото сюжетът постепенно отвежда към леглото на Калканджиева.

Това е първата ми толкова сложна и многопластова роля. Аз играя различни хора - веднъж съм властна и амбициозна, друг път съм общителна, мека и обрана. Леко подмазваща се на медиите и тяхното експертно мнение. Експериментирах, наблюдавах се вкъщи обясни бившият модел пред dir.bg. Тя е категорична, че образът й в „Ятаган" е строга противоположност на нейната собствена персона, като добавя, че далеч не желае да постигне целите си на каквато и да е цена.

„Той е олицетворение на абсолютно некомпетентните хора и тяхното издигане и израстване в обществената йерархия. Символ на българския политически елит", казва още Калканджиева за новата българска комедия, която се очаква да е напълно готова през първото тримесечие на 2020