„Софийска вода” отново с прекъсвания на водоснабдяването в някои части на столицата
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Юни 2019 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Софийска вода” отново с прекъсвания на водоснабдяването в някои части на столицата

/КРОСС/ Според информация от пресцентъра на "Софийска вода"  на 24 юни 2019 г. (понеделник) без вода ще бъдат хората от редица райони на столицата.

В жк. "Иван Вазов" по ул. „Бурел" от ул. „Д-р Стефан Сарафов" до ул. „Янко Забунов" и бл. 62А от 10:00 до 17:00 часа. Пускането на водата в рамките на тези 7 часа явно не е съвсем сигурно и от столичния водоразпределител обещават, че при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бурел" пред бл. 62А. 

ул. „Васил Левски", ул. „Трети март", ул. „Шабаница", ул. „Ботунски път" на с. Горни Богров от 10:00 до 15:00 часа. Но, разбира се, и тук нищо не е сигурно, защото...  при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" щяла "подсигури"  алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев" ъгъла с ул. „Черковна"

В с. Кривина между 09:00 до 15:00 часа ще спре водата на следните места:

- по ул. „Равнополски път" от ул. „Демокрация" до ул. „Латинка"
- по ул. „Латинка" от ул. Равнополски път" до ул." Искър"
- по ул. „Искър" от ул. „Балабана" до ул. „Витоша"

Като и тук се очаква да има водоноска при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа на адрес: ул. „Латинка" ъгъла с ул. „Искър".

Вода няма да има и от 09:00 до 14:00 часа в  района на местност „Чикерица", вилна зона „Свети Митър", заради "диагностика на уличен водопровод на ул. „Кайгана" с. Лозен ".

Дали ще я пуснат навреме, дали ще има и други без вода без предуппреждение, дали след ремонтиращите улиците изобщо ще съществуват, или ще са "разорана целина"?! Това е само въпрос на..., каквото "Софийска вода" реши!