50 красиви непознати кътчета от Гърция показват в Sofia Ring Mall
Секция: Шоубизнес
24 Юни 2019 08:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
50 красиви непознати кътчета от Гърция показват в Sofia Ring Mall

/КРОСС/ Неизвестни, спиращи дъха гледки на кътчета от Гърция ще се пренесат на територията на Sofia Ring Mall с фото изложбата „Непознатата Гърция". Близо 50 уникални снимки на фотографа Антони Георгиев, запечатали „тайните красоти" на южната ни съседка, ще могат да бъдат разгледани от 25 юни до 2 юли на вътрешната сцена в Sofia Ring Mall.
Изложбата „Непознатата Гърция" се организира от гръцкото посолство съвместно с Гръцката национална туристическа организация, Sofia Ring Mall и Vagabond media. На тържественото й откриване във вторник от 19:30 ч. се очаква да присъства и посланикът на южната ни съседка Григориос Василоконстандакис, както и голяма част от бизнес- и артелита на столицата.

Фотоизложбата „Непознатата Гърция", която ще може да бъде видяна до 2 юли, затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.