July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club
Секция: Шоубизнес
24 Юни 2019 11:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

/КРОСС/ Време е за най-очакваното събитие в Cacao Beach Club, July Morning. Емблематичният изгрев и най-доброто от тек-хаус музиката ни очаква на 30 юни, заедно с Eddy M, както и любимците на българската публика, Deso & Kaiski.

Резидентът на легендарните партита Elrow, Eddy M пристига за първи път в България. Toп диджеят започва музикалното си пътешествие в Италия, където любовта му към качествените ритми го води до свиренето на барабани в няколко банди от дванайсет годишна възраст. По-късно завършва Европейското училище за джаз в Палермо, където развива таланта си с изучаване на пиано, китара и перкусии. Талантливият италианец започва да продуцира музика през 2010 година, вдъхновен от класическото си обучение и любовта към олд скуул звученето, най-вече от хип-хоп артисти от 90-те като Cypress Hill, Tribe Called Quest и Ice Cube. Така, Eddy M създава една уникална форма на тек-хаус, разпознаваема и до днес. След преместването му в Испания през 2012 година, Eddy M може да се похвали със собствен лейбъл, Drumkit Records, както и с гигове в престижни клубове и фестивали като Mysteryland, Dreambeach Festival, BCM Mallorca, Fabrik Madrid и Space Ibiza. През последните 5 години, той има подкрепата на имена като Matthias Tanzmann, Kaiserdisco и Karotte, а парчета като Ubahn са пускани от многобройни диджеи, включително и от Marco Carola по време на неговите Music On партита.

С две EP-та и един сингъл от началото на 2019 година, той не показва никакви признаци за спиране. Добавяйки и месечните му микс тейпове в Beatport, редовните му видео подкасти от Drumkit Records и резиденцията му на партитата Elrow, Eddy M тепърва започва да завладява целия свят. В заетия му график за 2019 година е и участието му на най-важното събитие на Cacao beach Club - July Morning.

По традиция, любимият изгрев ще бъде посрещнат от феновете и в компанията на Deso & Kaiski, които всяка година допринасят за незабравимото изживяване на вечерта.

Билети за July Morning в Cacao Beach Club може да намерите в мрежата на Eventim.bg
Повече информация за CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg