Б.Т.Р. на лятно турне със съвместни концерти с с Джо Лин Търнър и Джон Лоутън
Секция: Шоубизнес
26 Юни 2019 10:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Б.Т.Р. на лятно турне със съвместни концерти с с Джо Лин Търнър и Джон Лоутън

/КРОСС/ Турнето на Б.Т.Р. стартира в ранните часове на 1 юли в Тутракан. По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с Б.Т.Р. и Джон Лоутън , точно в 05.00 ч. с емблематичната песен на Юрая Хип „Джулай Морнинг". Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят популярни песни на Юрая Хип и авторски на Б.Т.Р.
На 4 юли в Панагюрище и 27 юли в Тутракан, в рамките на фестивала „Огненият Дунав" са съвместните концерти на Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър / вокал на „Рейнбоу" ,"Дий Пърпъл"/.
Другите дати от турнето през са : 5 юли Девин, 6 юли Тетевен, 2 август Бяла / Русе, 25 август Аксаково /Варна.
На 1 септември, на един от най - престижните фестивал у нас - „Аполония", с концерт - премиера Б.Т.Р. ще представи новия си албум "Невидими стени".
На концертите, с безкомпромисна класа във всички компоненти, Б.Т.Р. изпълняват повечето песни от последния си албум „Невидими стени", както и най-популярните си хитове.
Б.Т.Р. в състав - Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков - барабани издаде
12 - ия си студиен албум „Невидими стени" през март 2018 с концерт - премиера в зала 1 НДК и последващо Национално турне на най-големите сцени , с предварително разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж.
През 2019 г. групата реализира Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което премина при пълни зали, срещи на групата с почитатели, концертите са отразени от чуждестранната преса.
Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени". До сега са факт, в необичайните за българския ефир видеопродукции в стилистиката на киното към: „Моята сила" , „Тези дни", „Никога преди", които оглавиха и се задържаха за дълго време в музикалните класации.
Информация за концертите на официалната фейсбук страница на Б.Т.Р. https://www.facebook.com/btr.bg/

video: https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBwhttps