Музикална йога, спортна зона и детска сцена ще ни забавляват на деветия A to JazZ
Секция: Шоубизнес
26 Юни 2019 13:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Музикална йога, спортна зона и детска сцена ще ни забавляват на  деветия A to JazZ

/КРОСС/ Освен на изключителната си музикална селекция, A to JazZ 2019 ще обърне специално внимание на качественото фестивално преживяване за хилядите гости на събитието в Южен парк 2. На 5-и, 6-и и 7-и юли най-мащабният джаз фестивал у нас отново ще удовлетвори феновете си с богат набор от допълнителни услуги, осигуряващи техния комфорт, както и много нови забавления в трите дни, наситени с разнообразна целодневна програма.

Една от водещите новости е разширяването на програмата с Йога закуска в парка. Събота и неделя в 08:30 до детската сцена, заедно с професионалните инструктори Хриси Митовска и Ния Койчева, всички ще имат възможност да посрещнат слънцето с йога практики под музикалния акомпанимент на традиционна индийска табла и изпълнения на музиканта Росен Генов. Следват лека здравословна закуска и започване на репетициите на музикантите за вечерното шоу.

Спортната зона е другата актуална изненада на фестивала. Тя включва разнообразни съоръжения и игри като волейбол, федербал, тенис на маса и още забавления, като ще бъде на разположение през целия ден, точно до традиционния арт-базар. Той от своя страна ще предложи пъстра селекция от креативни изложители, предлагащи авторски изделия, дрехи и аксесоари, а тази година организаторите са предвидили и комфортна пробна. Разбира се, най-верните фенове на A to JazZ ще открият в рамките на базара и фестивалния щанд с официалния мърчандайз, изработен от Rush Streetlife с уникален дизайн за конкретното издание на фестивала.

Едно от интересните предложения, които A to JazZ подготвя за любителите на летните преживявания в парка и хубавото вино, са стилните и практични „джаз пикник кошници". Те съдържат специално одеялце, бутилка селектирано вино, италиански деликатеси и чаши за четирима. Елегантните „джаз пикник кошници" могат да бъдат закупени предварително на сайта на A to JazZ и ще очакват притежателите си на фестивалния щанд по всяко време в дните на събитието, срещу съответния документ, издаден при онлайн плащането.

Организаторите отново са предвидили изненади и за най-малките в рамките на детската сутрешна образователна програма A to JazZ Kids в двата почивни дни, както, разбира се, и за любителите на здравословния начин на живот. Следете новините около фестивала за повече подробности и актуална информация за пълната програма, очакваща всички фенове на джаза и доброто прекарване на 5-и, 6-и и 7-и юли в Южен парк 2. За новости от A to JazZ 2019 следете Facebook и Instagram, както и сайта www.atojazz.bg. Официалните хаштагове на фестивала са #atojazz, #atojazzfestival, #atojazz2019.
A to JazZ Festival се провежда с изключителната подкрепа на фондация Америка за България, Столична община и Министерство на културата.
Конференцията A to JazZ Talks се провежда в подкрепата на Столична програма „Култура" и Национален фонд „Култура".