Силвър Стар представи с офроуд демонстрация новия лидер в SUV сегмента - Mercedes-Benz GLE
Секция: Автомобили
28 Юни 2019 16:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Силвър Стар представи с офроуд демонстрация новия лидер в SUV сегмента - Mercedes-Benz GLE Автомобилът, който определя тенденциите в SUV сегмента беше представен на клиенти в шоурума на Mercedes-Benz в София.

 

/КРОСС/ На специално изградено трасе, клиентите имаха възможност да изпитат качествата на автомобила на различен терен - пясък, дървени стърготини и камъни. На представянето присъстваха над 150 гости, които успяха да се запознаят отблизо с новия флагман на Mercedes-Benz и да се убедят в предимствата на иновативния SUV.
Наследникът на легендарния ML е блестящ пример за автомобил от последно поколение - не само изключително динамичен и комфортен на пътя, но и абсолютно уверен във всяко офроуд приключение. Moделът съчетава иновативни технологии и асистиращи системи, с които затвърждава подписа си "Силата да си лидер".
Чрез революционната инфотейнмънт система MBUX за първи път новият GLE предоставя пълен достъп до всяка необходима информация, а асистиращите системи предлагат комфорт и безопасност, в съответствие с конкретната пътна обстановка.
Системата за активно окачване E-ACTIVE BODY CONTROL, захранвана от 48-волтова инсталация се прави за първи път в света. При системите за улесняване на шофирането също е направена стъпка напред с новата Active Stop-and-Go Assist.
С функция за наклоняване в завои и разпознаване на пътното платно, в съчетание с първата в света система за активно окачване E-Active Body Control, флагманът в премиум SUV сегмента осигурява изключително изживяване при шофиране.

 


Ключов акцент за просторния и удобен модерен GLE е третия ред седалки, който предоставя възможност на до 7 пътника да пътуват спокойно и сигурно. Системата ENERGIZING control обединява няколко различни системи за комфорт в автомобила и използва музика и светлина, за да създава настроение и предлага различни режими за масаж в рамките на широка гама от програми, целящи да накарат водача и пътниците да се чувстват по-добре.
В България новият GLE се предлага на цени от 121 000 лв с ДДС, по-богато базово оборудване и във вариант с 6+1 места. Допълнителното стандартно оборудване за българския пазар включва PARKTRONIC, велурени стелки, 10.25 инча мултимедиен екран и отопляеми предни седалки.
Почитателите на модела ще могат да тестват възможностите на автомобила във всички локации на Силвър Стар в България.