Предстоящи събития на 3 юли
Секция: Предстоящи събития
03 Юли 2019 07:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на  3 юли

/КРОСС/София.
От 09.00 часа в Народното събрание ще се проведе редовно пленарно заседание.

***
София.
От 9.30 часа в хотел Рамада ще се проведе семинар на тема „ИКГ/ Дигитализацията - прогнозиране на нововъзникващи рискове". В събитието ще участват президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентът на КНСБ д-р Иван Кокалов, както зам.-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров.

***
София.
От 13.00 часа в официалната зала на Столична община заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" Зорница Русинова ще подпише договор с кмета Йорданка Фандъкова за предоставяне на услугата „Патронажна грижа" на възрастни хора над 65 г. и хора с увреждания.

***
София.
От 11.00 часа в Зала Роял на София Хотел Балкан ще бъдат представи резултатите от проучването за тазгодишния индекс за безопасно шофиране. В събитието ще участват Ангел Попов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Малина Крумова, председател на Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата", Бойко Рановски, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация", Алекси Кесяков, МВР.

***
София.
От 11.30 часа в зала „Триадица" в Гранд хотел София ще бъдат представени резултатите от първото тримесечие на 2019 г. за тенденциите и нивата на незаконна търговия с цигари от проучването на празните опаковки.

***
София.
От 13.00 часа в залата на етаж 5 в Министерство на образованието и науката ще се проведе
пресконференция за представяне на резултатите от националното външно оценяване за учениците от VII клас.

***
София.
От 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Екзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.

***
Бургас.
От 11.00 часа в Комплексен онкологичен център - Бургас ще бъде даден старт на проекта за
изграждането на нова сграда - корпус №3, към центъра.

***
Варна.
От 11.00 часа в Музея по история на медицината ще се проведе Научно-практическа конференция по водно спасяване. Изданието е посветено на доайена на водното спасяване във Варна и България Лаврентий Силов. Организатор е БЧК в рамките на Седмицата на водното спасяване.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в х-л „Панорама" ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Млад проектен ръководител в трансграничния регион" по програма Интеррег V-A Румъния - България.

***
Панагюрище.
От 10.00 часа в Историческия музей в Панагюрище се открива Лятна ваканционна програма за деца и ученици.

***
Пловдив.
В 09.30 часа на кръстовището на улиците „Тодор Александров" и "Дрин" кметът на район „Южен" Борислав Инчев ще даде старт по изграждането на нова детска площадка.

***
Пловдив.
В 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на кандидатът за кмет на Пловдив на предстоящите избори за местна власт Николай Иванов, подкрепен от широка коалиция от партии, неправителствени организации и граждани.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Дом на културата „Борис Христов" ще се проведе среща от информационна кампания за новите правила на Десета конкурсна сесия на Националния иновационен фонд (НИФ).

***
Пловдив.
От 18.00 часа в Зала „Сезони" на Голямата къща (ул. „Кръстю Пастухов" 18) анализаторът и народен представител от БСП проф. Иво Христов ще коментира геополитически теми и процеси.

***
Струмяни.
От 10.30 часа в залата на НЧ „Будител-1997" ще се проведе откриваща пресконференция по проект „Изграждане на четири центъра