Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата
Секция: Шоубизнес
03 Юли 2019 17:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата

/КРОСС/ Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар и вече да не прилича на момче от плакатите, за него мечтаят фенове от цял свят. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите, съобщи в. "Дейли мейл".Затова и напоследък Брад Пит рядко се снима във филми.

"Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва. Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор", казва Брад Пит пред австралийското издание на сп. "Джи Кю".В снимките към интервюто Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма "Телма и Луиз", който го направи световноизвестен през 1991 г., отбелязва "Дейли мейл".

Брад Пит притежава продуцентската компания "План Би ентъртейнмънт" и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като "Лунна светлина", "Окча", "Селма", "12 години в робство", "Кешбол", "Дървото на живота", "Яж, моли се и обичай".