Mo’Horizons, Koza Mostra и още куп весели банди и събития ни обещават як купон под дърветата в парка!
Секция: Шоубизнес
04 Юли 2019 14:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Mo’Horizons, Koza Mostra и още куп весели банди и събития ни обещават як купон под дърветата в парка!

/КРОСС/ Mo'Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с Обичайните заподозрени, ONYX, Hayes&Y, Mark Foggo's skasters и още куп страхотни банди и разнообразни събития очакват гостите на култовия клуб "Маймунарника" това лято! На прохлада под дърветата в парка, място за среща и забавление ще намерят фенове на различни музикални стилове, малки, големи и още по-големи купонджии, обединени от страстта да се забавляват под открито небе. През юли, август и септември програмата на клуба включва дневни музикални събития, базари, тематични партита, трибюти, old school и реге вечери, виц дуели и какво ли още не, а повечето от тях са с вход свободен!
Oт началото на юни по идея на "Маймунарника" се случва единствената по рода си поредица от концерти "SUMMER DISTORTION - сцена за независима музика". Веднъж седмично SUMMER DISTORTION дава възможност и сцена за изява на независими български музиканти и некомерсиални групи, някои от които стъпват за първи път на професионална сцена. Събитието е тематично всеки път и в една вечер събира близки по стил банди. Входът е свободен. Подробности по програмата и участниците в SUMMER DISTORTION можете да намерите на страницата на „Маймунарника" във фейсбук , a следващите издания са на 9 юли (с The Black Swells, Maze Hunters, The Dead Captain), 17, 24 и 30 юли (участниците за тези дати ще бъдат обявени скоро).

A ето и най-горещите предстоящи концерти от лятната програма:

Утре вечер, 5 юли, германската бразилектро формация Mo'Horizons пристига в София за ексклузивно live шоу в клуб "Маймунарника"! Добре познати по света и у нас, сме в очакване да отпием отличен коктейл от bossa nova, funk, soul, latino и electro. Именно с този невероятен микс от стилове, влияния и страхотен вкус Mo'Horizons влизат в историята на световната музика, където са хитовете им „Yes Baby Yes", „Foto Viva" и много други. В петък вечер ще се отдадем на музиката за душата, а началото е в 21.00 ч. Билети все още се намират в системата на Eventim.bg или на място.
Следващата седмица, на 11 юли пристига една от най-подходящите за сцената на "Маймунарника" балкан-ска банда - Koza Mostra! Тя е пълна с енергия, която завладява още с първите акорди. След участието си в "Евровизия" 2013, групата успя да се превърне в една от най-известните и обичани балкан-ска банди в Европа. Музиката им е смесица от различни стилове - ска, рок, пънк, инди и традиционна гръцка музика, и с лекота прекосява всякакви граници. Концертите им на живо са истински фурор, а шесторката вече няма търпение за поредната си среща с родната публика! Билети има в системата на еventim.bg (тук), а можете да закупите и на място.

На 18 юли на сцената ще стъпят Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които знаят най-добре как да забавляват малки и големи! Не случайно бандата не се спира през последните две-три години и абсолютно заслужено се радва на всенародната любов!
На 25 юли е време на сцената да се качи американската хардкор хип-хоп банда ONYX! Това ще е поредното посещение на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия и първото след излизане на последния им, осми по ред, албум "100 Mad", който се появи на 31 май тази година. През годините ONYX са неуморни, издавайки редица съвместни и солови проекти, придържайки се към познатия хардкор стил и любовта на феновете си.
В края на август любимата ни българска група зад граница - Hayes&Y ще представи новото си EP "Safeplace" с традиционно голям концерт - този път в "Маймунарника". В последните години момчетата се подвизават на Острова, но не пропускат възможност за среща с българските си фенове. Концертите им са истински празник и сме сигурни, че и 24 август ще се превърне в такъв. В продажба са ограничено количество билети на цена от 10 лв.,след изчерпването им ще бъдат по 15 лв., а на място - 20 лв. Билети за това събитие се продават в bilet.bg (тук).
Mark Foggo's skasters е сред най-известните ска банди в света, a едва ли има човек, кoйто да не е припявал на вселенския му хит "Hashish from Amsterdam".
Емблематичният Mark Foggo ще пристигне в София с чисто нов албум - "Ska Pig Returns", за който казва: "След повече от 3000 шоутa до сега - това е само началото!!!" На 12 септември наред с новите, очакваме и всички най-яки стари хитове, а с Mark Foggo's skasters градусът на настроение е гарантиран!

Билети за това и всички събития на "Маймунарника" се продават на www.eventim.bg и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", книжарници Ориндж, бензиностанции ОМВ и други. Билети (ако все още има) ще се продават и на място на входа на клуба.

Следете програмата на събитията ТУК и елате на живо - на сянка и прохлада в "Маймунарника" 

A тази вечер (4 юли) ще сме с Ревю, Kottarashky and the rain dogs и Мерудия. Началото е в 20.00 ч.