Предстоящи събития на 9 юли
Секция: Предстоящи събития
09 Юли 2019 07:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на  9 юли

/КРОСС/ София.
От 16.00 часа в зала "Запад" на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по енергетика.

***
София.
От 16.30 часа в зала „Огледална" на Народното събрание Комисията по земеделието и храните ще проведе заседание.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Съдийската колегия на ВСС.

***
София.
От 11.00 часа кметът Йорданка Фандъкова ще посети 37 СУ „Райна Княгиня" на ул. „Луи Пастьор" 1 в ж.к „Люлин 10".

***
София.
От 11.00 часа пред паметника на Иван Вазов в градинката на столичния храм „Света София", Националният литературен музей и къща музей „Иван Вазов" в столицата организират възпоменателно честване по повод на 169 години от рождението на писателя.

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Центърът на икономическо развитие ще представи резултатите от проекта, финансиран от Европейската комисия, „Адаптиране на индустриалните отношения към новите форми на работа".

***
София.
От 14.00 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура" ще се отворят постъпилите оферти в откритата обществена поръчка за проектиране и строителство на нов железопътен надлез при км 106+569 на път I-5 Велико Търново - Дебелец, над ж.п. линията Русе - Стара Загора.

***
София.
От 18.00 часа пред Министерски съвет ще се проведе шествие срещу фермерите за кожи, организирано от сдружение КАЖИ, Фондация „Дивите животни" и Националната гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи.

***
Благоевград.
От 10.00 часа на ул. „Свобода" и ул. „Симеон Радев" специално оборудван микробус ще приема опасни отпадъци,във връзка с организираната от Общината кампания за извозване на опасни отпадъци. От 13.00 часа микробусът ще бъде в кв. „Струмско" при уширението на ул. „Битоля".

***
Велико Търново.
От 09.30 часа в Заседателната зала на Свищовската община ще се проведе информационна среща за популяризиране на проекта за модернизация на болниците в населеното място.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в ала „Трапезица" на „Интерхотел Велико Търново" ще се проведе информационен семинар на тема „Възможности за подпомагане на малките стопанства по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014- 2020".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в конферентната зала на Областен информационен център - Велико Търново ще се проведе работна среща с медиите за представяне на обобщените резултати от дейността на центъра през първите шест месеца на 2019 г.

***
Разград.
От 10.30 часа на Централния вход на ОДМВР - Разград ще се проведе месечният брифинг на директора на ОДМВР-Разград ст. Комисар Ивайло Йовчев.

***
Разград.
От 11.00 часа в Областна администрация ще се проведе пресконференция относно резултатите от националното външно оценяване на седмокласниците в Разградска област.

***
Разград.
От 14.00 часа в зала 712 в Областна администрация-Разград ще заседава постоянната областна епизоотична комисия.

***
Русе.
От 11.00 часа в Руския културно-информационен център, София, ул. Шипка № 34, главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки ще пусне в употреба издание на тема: „140 години от установяването на дипломатически отношения между Република България и Руска Федерация".

***
Смолян.
От 10.30 часа в ОДМВР-Смолян ще се проведе брифинг с участието на представители на местните и централни медии на тема „Резултатите от работата на служителите в ОДМВР-Смолян през първото шестмесечие на 2019г. в борбата с престъпността и осигуряването на добър обществен ред".

***
Смолян.
От 11.00 часа в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров" ще се проведе пресконференция по повод годишнината от създаването на Центъра за инвазивна кардиология.

***
Смолян.
От 16.30 часа в сградата на ОДМВР-Смолян ще бъде открито изложение на оръжия, технически средства и помощни средства, използвани в ежедневната работа на служителите от ОДМВР - Смолян.

***
Смолян.
От 17.30 часа на Стария център в Смолян ОДМВР - Смолян организира благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат разпределени на децата на загинали полицаи от ОДМВР-Смолян.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще има брифинг.