Александра Сърчаджиева се впуска в ново приключение с “Игри на волята: България”
Секция: Шоубизнес
15 Юли 2019 11:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Александра Сърчаджиева се впуска в ново приключение с “Игри на волята: България”

/КРОСС/ С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на мащабния формат на NOVA - "Игри на волята: България". Зрителите скоро ще видят как актрисата влиза в първото си необикновено приключение. В продължение на 72 часа тя участва в снимките на промоционално видео към екстремното състезание. Различна и решителна, Александра се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища... и какво ли още не!

"Като водеща, аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в „Игри на волята: България" ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна", споделя Алекс.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, познат с работата си в култови продукции и с едни от най-обичаните български артисти. Той признава, че част от сцените са много екстремни и се налага използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Алекс.

Най-новият формат се очаква в ефира на NOVA тази есен, но снимките му започват след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото. За тях предстои приключение, което никой в България не е изживявал. На финала един от участниците ще спечели и 200 000 лева.