Бащата изнасилвач пускал порно на дъщеря си, тя споделила за гаврите с класната
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Юли 2019 14:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бащата изнасилвач пускал порно на дъщеря си, тя споделила за гаврите с   класната

/КРОСС/ 40-годишният музикант и учител Стоян Владев обяснил пред съда в Стара Загора, че е правил секс с дъщеря си, за да я подготви за живота и твърдял, че не е използвал сила за това, пише "24 часа". Той беше
задържан в четвъртък по сигнал на майката, с която са разделени. Гаврите продължили 3 г. Стоян изнасилвал детето си, когато то било при него. Сега момичето е на 13 г.

Преди раздялата на родителите, които са музиканти, те живели няколко години заедно с детото в Англия. Там Стоян пускал на дъщеря си редовно порнофилми, станало ясно в съда. Бащата започнал да посяга на дъщеря си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни дъщеря му да живее при него. Дори малко преди да бъде арестуван миналия четвъртък, той бил с дъщеря си на море.

Майката научила какво се случва с дъщеря ѝ едва преди 2 седмици. Момичето неочаквано пропушило цигари. Първо споделило проблема с класната си ръководителка, която съобщила на майката.

Заседанието на Окръжния съд в Стара Загора протече при закрита врати заради изнасянето на интимни подробности от живота на детето. На него Стоян Владев бил защитаван от служебен адвокат. Той поискал домашен арест с аргумента, че вече проумял извършеното от него, но трябвало да се грижи и за стария си баща.

Думите му звучали подредено, но съдът назначи психиатрична експертиза, която да покаже дали е нормален и дали може да носи отговорност пред закона. С детето ще работят психолози.

Първо Стоян Владев бе обвинен от Районната прокуратура в Казанлък за това, че в периода май 2016 г. до февруари 2019 г. се е съвкупявал с 13-годишната си биологична дъщеря, като използвал положението си на надзорник на детето. По това обвинение той можеше да получи до 8 г. затвор. В хода на разследването обаче станало ясно, че бащата понякога използвал и сила, за да принуди ненавършилата 14 години девойка да прави секс с него - нещо, което той отрече. Юристи обясниха, че това прави деянието по-тежко, което наложило в събота делото да бъде преместено в Окръжната прокуратура в Стара Загора. При новите обстоятелства на Стоян Владев е повдигнато обвинение, което може да го изпрати зад решетките за период между 10 и 20 г.