Симеонов: Решението за освобождаването на Волен Сидеров е на парламентарната група
Секция: ПОЛИТИКА
17 Юли 2019 10:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Симеонов: Решението за освобождаването на Волен Сидеров е на парламентарната група

/КРОСС/ "Решението за освобождението на Волен Сидеров от поста председател на парламентарната група не е на коалиционния съвет, а на парламентарната група". Това заяви в предаването "Здравей, България" лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той допълни, че единствената причина за рокадата е фактът, лидерът на "Атака" той не идва на работа. От началото на мандата на кабинета Сидеров е присъствал на пленарни заседания през 4% от времето.

Според председателя на НФСБ решението за промяна в броя на машините за гласуване на евроизборите, е прибързано. "Сега ГЕРБ дава назад, отчитайки чисто икономически и обективни рискове, които носи машинното гласуване. Ние сме свидетели на едни непрекъснати промени в решенията и за това реагираме. От 2015 година НФСБ и аз сме „против" машинното и електронното гласуване", коментира Симеонов.

Той коментира и хакерската атака срещу НАП. Според него подобни действия са Неизбежни актове на намеса и няма никаква сигурност за софтуера. А слабият туристически сезон по Черноморието бил резултат от лош мениджмънт и лош късмет.