VERIDIA се присъединяват към европейското турне на Evanescence
Секция: Шоубизнес
17 Юли 2019 12:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
VERIDIA се присъединяват към европейското турне на Evanescence

/КРОСС/ Двукратните носители на Grammy EVANESCENCE избраха алтернативната крисчън-рок банда VERIDIA да открива голямото им рок шоу във всяка от 11-те държави, включени в европейската им обиколка за 2019 г. София ще ги посрещне за първи път на 11-и септември в Арена Армеец, а преди това двете банди ще забият в Швейцария, Италия, Чехия, Словакия и Унгария.

VERIDIA имат зад гърба си вече 6-годишна история, а през 2016 г. е първият път, в който придружават EVANESCENCE на тогавашното им турне, предшестващо грандиозния Synthesis Live Tour. Бандата от Нашвил (Тенеси) влага много в откриването на собствения си стил, който е оценен високо още след издаването на двата им краткосвирещи албума от 2014 и 2015 г. В края на 2018 г. излиза и дебютният им дългосвирещ албум „The Beast You Feed", а освен, че са избрани за редица фестивали, бележат успех и в класациите, като песента им We Are the Brave оглавява Billboard в секцията най-добра крисчън-рок песен.

След като през май обиколиха Северна Америка, EVANESCENCE отново започват серия от концерти. Първият е на 17.07 в Милуоки, а следващите дати са в Канада и Великобритания. За разлика от последните две години, в които бандата се изявяваше заедно със симфоничен оркестър, тазгодишното турне се придържа към оригиналното рок звучене, спечелило на бандата грандиозен успех и милиони фенове по целия свят.

Наскоро вокалистката на групата, Ейми Лий, сподели в интервю, че междувременно EVANESCENCE започват работа и по нов албум, който се надяват да успеят да издадат през следващата година.

EVANESCENCE идват за първия си самостоятелен концерт у нас по покана на Keen Acts. В София ще ги видим в оригинален състав: Ейми Лий - вокал, пиано; Тим Маккорд - бас китара; Уил Хънт - барабани, Трой Маклохорн - китара, беквокали; Джен Маджура - китара, беквокали. Концертът обещава над 90 минути с най-големите хитове на групата, сред които Bring me to Life, My Immortal, Going Under и много други в оригиналното им рок звучене.

Билети за EVANESCENCE на 11-и септември в Арена Армеец са достъпни на цени от 70 до 90 лв. в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, билетен център НДК, магазини „НА ТЪМНО". В продажба са и ограничено количество ВИП пакети. Правостоящите места за концерта са на изчерпване.