Пускат допълнителни билети за концерта на Майкъл Болтън
Секция: Шоубизнес
17 Юли 2019 12:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пускат допълнителни билети за концерта на Майкъл Болтън

/КРОСС/ Поради изключителния интерес към продуцирания от Национален дворец на културата концерт на неповторимия Майкъл Болтън на 18 юли в зала 1, НДК пуска допълнителни билети на цени от 57, 67 и 77 лв.

Световноизвестната звезда и любимец на поколения - Болтън вчера пристигна в България в страхотно настроение. Певецът бе посрещнат във ВИП салона на летището от председателя на Съвета на директорите - Борислав Велков. Болтън раздаде автографи и се снима с група фенове, които го чакаха на летището, а той им обеща истински вълнуващ концерт и много изненади на 18 юли.

Майкъл Болтън споделя, че в турнето си, озаглавено „The Symphony Sessions Tour", включва най-популярните си песни и други композиции в аранжименти, подходящи за симфоничен оркестър. Изпълнителят на „When a Man Loves a Woman" знае, че феновете обожават класическите му хитове, защото ги свързват с важни моменти от живота си, именно това ги води на негови концерти. Според Болтън най-мощната енергия от пеенето, която може да изпита, е, когато е на живо пред своята публика и всеки негов концерт се превръща в нещо специално.

Билети за концерта можете да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.