Родни и световни знаменитости полудяха по FaceApp
Секция: Шоубизнес
18 Юли 2019 14:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Родни и световни знаменитости полудяха по FaceApp

/КРОСС/ На кого не му се иска да надникне в бъдещето дори и само за момент? Например за да провери как ще изглежда, когато годинките станат повече и косите побелеят. Родни и световни знаменитости полудяха по FaceApp - филтър за снимки, който предоставя именно такава възможност. Приложението използва изкуствен интелект, за да преправи снимка на потребителя, който може да види как ще изглежда като по-възрастен или като човек от другия пол.

На снимката Миро - официална страница във Фейсбук

Юхууу! Да ви представя Троицата, след около 30: пенсиониран и хаплив Прадядо Коледа (с отдавна гръмнали капиляри в лявото око, вероятно от намигане или обикновен гняв); красиво поостарял доктор Колев - все така магнетичен и търсен; живата легенда на перото и чашката - Папи Буковски, премъдър, преуспял... и препил", написа в Инстаграм любимият на Гала - Стефан и публикува снимка с приятелите си Атанас Колев и Папи Ханс.(на основната снимка)

Футболисти, телевизионни звезди, модели, изпълнители и актьори споделиха как ще изглеждат, когато остареят. Всички те се включиха в предизвикателството в социалните мрежи FaceAppChallenge.

На снимката - Валери Божинов - профил в Инстаграм