Орлин Павлов ще снима филм по време на концерт (видео)
Секция: Шоубизнес
18 Юли 2019 16:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Орлин Павлов ще снима филм по време на концерт (видео)

/КРОСС/ Орлин Павлов ще снима филм по време на концерта си на 28 август в Гребната база в Пловдив, съобщиха от екипа на изпълнителя.

На сцената, заедно с Орлин Павлов, ще се качат Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо. Концертът е част от програмата "Пловдив - европейска столица на културата 2019" и ще бъде със свободен вход.Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони. Екипът, на който е поверено създаването й, е същият, който през 2016 г. бе в основата на построяването на инсталациите за проекта на Кристо Явашев "Плаващите кейове".
Публиката ще стане пряк участник във филма "Завръщане".

По време на концерта, в реално време, ще се снима финалната сцена от най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин Павлов играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел.

"Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най-популярните ми песни през годините, песни от албума "Още малко", както и специално записано парче за лентата, което се надявам да се превърне в хит, а защо не и в новия химн на Пловдив", коментира Орлин Павлов.
"Завръщане" е петият филм на Ники Илиев като режисьор - след "Кажи здравей на татко", "Чужденецът", "Нокаут или всичко, което тя написа" и "Живи легенди". В новата продукция участват Стефан Данаилов, Башар Рахал, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Даниел Ангелов, Любомир Ковачев.

video: https://www.youtube.com/watch?v=72FcUrzn8Zc