Кайли Дженър печели над 1 млн. паунда за спонсорирано постване в Instagram
Секция: Технологии
24 Юли 2019 17:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кайли Дженър печели над 1 млн. паунда за спонсорирано постване в Instagram

/КРОСС/ Риалити звездата Кайли Дженър оглави класацията за най-богатите знаменитости в Инстаграм за втора последователна година, съобщи сайтът Метро.Най-младата сестра в семейство Кардашиян печели 1,2 милиона британски лири за всяко спонсорирано постване. Това е с 27 процента повече от миналата година.

Въпреки че има повече последователи, певицата Ариана Гранде е на второ място с 800 000 лири на постване
Кланът Кардашиян-Дженър е с още едно място сред най-богатите в Инстаграм. Голямата сестра Ким е на четвърто място със 730 000 лири на постване.

Класацията е направена от HopperHQ.com на базата на броя на последователите, ангажираността им и честотата на постванията. "С годините маркетингът в социалните мрежи се разраства и с това парите, които изкарват знаменитостите, се увеличиха рязко - коментира Майк Бандан от "Хопър Ейч Кю". - Кайли Дженър имаше невероятна година и затова не е изненадващо, че отново оглави класацията".

"Невероятно е колко влияние имат тези професионалисти върху последователите си. Затова от гледна точка на фирмите тези платени реклами често си струват всяко пени".

През март Кайли Дженър, която е на 21 години, беше обявена от сп. "Форбс" за най-младата милиардерка в историята. Тя продължава да разширява козметичната си империя, като пусна продукти за лице и тяло.