Fibank е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско за 17-а поредна година
Секция: КУЛТУРА
25 Юли 2019 12:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Fibank е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско за 17-а поредна година

/КРОСС/ От 6 до 10 август 2019 г. по традиция Банско ще се превърне в джаз столицата на Югоизточна Европа. По традиция Първа инвестиционна банка осигурява свободен вход за всички на концертите, които ще се проведят на площад „Никола Вапцаров" в града.
За поредна година почитателите на стойностната музика ще могат да се насладят в Банско на изпълненията на имена от световната сцена. Най-голямото лятно музикално събитие в страната ще уважат Масео Паркър, Рей Джелато, Малина Мой, Джамал Томас бенд, Тони Момрел с Ванеса Хейнс и много други. Сред родните звезди, които ще забавляват гостите на фестивала, са неотразимите Васил Петров и Камелия Тодорова, Лина Никол, Spectrum, Mike Sax & X-Key.
Бразилският перкусионист Клаудио Крон ще проведе уъркшоп с автентични инструменти специално за гостите на Джаз Фест Банско. Участниците ще се впуснат в едно изключително забавно афро-бразилско ритмично приключение, наподобяващо карнавала в Рио де Жанейро.
На 10-и август 2019 г. Fibank организира традиционна стилна вечеря с гурме специалитети за свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, която ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Специално за гостите на банката на живо ще се изявят Орлин Горанов и Акага, а шоуто ще продължи на площад „Никола Вапцаров" с изпълнения на Тони Момрел и Ванеса Хейнс.

Снимка Архив