Слави Трифонов купувал кабеларка, щял да я прекръсти "Седем осми"
Секция: Шоубизнес
25 Юли 2019 17:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Слави Трифонов купувал кабеларка, щял да я прекръсти "Седем осми"

/КРОСС/ Какво ще прави Слави Трифонов, а и екипът му от 1 август? Това питат всички - и зрители, и медии, дори и гостите, които участват в буквално последните издания на "Шоуто на Слави". Както самият водещ обяви на 6 май, то свършва на 31 юли, пише 24 часа.

Отговор засега няма. Само слухове, като най-горещият сред тях е, че Трифонов купува кабелната телевизия "Евроком". Към момента и двете страни отричат да има подобна сделка.

"Ще му кажем, защото не знае какво има", обясниха през смях от шоуто. Екипът на Слави обаче е известен с огромната си лоялност и липсата на празни приказки. Оттам никога не коментират слухове, а и да има нещо, предпочитат да го кажат по телевизията, когато всичко вече е факт. В Би Ти Ви разказват, че хората от шоуто идват всеки ден усмихнати, държат се любезно с всички, работят по много и качествено, но не обелват и дума какво ще се случи. "Като италианската мафия са", шеговито описват мълчанието им."Няма такова нещо, стига сте чели жълти вестници. Ако има подобна покупка, ще дадем пресконференция, ще я обявим пред всички", каза пред "24 часа" и Петьо Стайков, пълномощник на управителя в тв "Евроком".

Слухът обаче може и да се окаже истина според много достоверен източник. Той обясни пред "24 часа" дори и част от бъдещата схема на кабелната телевизия. Слави и екипът му започват с 3-часова програма още от септември. В нея може би ще правят и шоу, подобно на сегашното, което слиза от екрана на Би Ти Ви.