17-годишен загина при опит за селфи в Приморско
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Юли 2019 12:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
17-годишен загина при опит за селфи в Приморско

/КРОСС/ 17-годишен загина в Приморско при опит за селфи от висока сграда в строеж в градчето, съобщиха от пресцентъра на МВР. Снощи. около 01.05 ч. в Районно управление - Приморско е получено съобщение за инцидент в изоставен строеж, разположен на ул. «Съединение» в Приморско, след х-л «Престиж» в близост до ММЦ - Приморско, при който в асансьорна шахта паднал 17 годишен софиянец и загинал на място.

Констатирано е, че причина за инцидента е панорамна снимка, която загиналия младеж и негов 17 годишен приятел решили да направят от изоставената сграда. След инцидента 17 годишния очевидец алармирал полицейските служители, който отцепили местопроизшествието и извършили първоначален оглед. Тялото на младежа е откарано за аутопсия в отделение «Съдебна медицина» при УМБАЛ - Бургас.
17 годишният очевидец обяснил, че заедно със свои приятели наели квартира в Приморско за лятната ваканция. Решили импулсивно да направят панорамни снимки, като не преценили риска и въпреки обезопасяването на недовършения стореж, проникнали в сградата и се изкачили до последния й етаж.
По случая е образувано досъдбено поризводство. Работата продължава от служители на Районно управление - Приморско.

Снимка БТВ