Три дни парти в Cacao Beach Club с някои от най-добрите имена от електронната сцена
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Юли 2019 17:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Три дни парти в Cacao Beach Club с някои от най-добрите имена от електронната сцена

/КРОСС/ Chus & Ceballos (Чус и Cеба́йос), Sasha Carassi (Са́ша Кара́си), Layton Giordani (Лейтън Джордани), Latmun (Ла́тмун) и Chelina Manuhutu (Челѝна Манахуту) са само част от гостите

В рамките на три дни феновете на електронната музика ще посрещнат много световни и български артисти, които ще дадат силен старт на месеца. На 1 август (четвъртък) в Cacao Beach Club ще чуем най-доброто от испанското дуо Chus&Ceballos, Pacho, Pepo и Ill-Q. В петък (2 август) е време за безкомпромисно техно от Sasha Carassi, заедно с Layton Giordani и Balthazar & Jackrock. В събота (3 август) британската и холандска тек-хаус сцена се пренасят в Cacao Beach Club с Latmun, Chelina Manuhutu, Deso и Diass.

Уикендът започва рано, в четвъртък, заедно с господарите на тек-хауса, Chus & Ceballos. Испанците получават световно признание благодарение на отличните си продукции, включително взривяващите им ремикси за артисти като Madonna, Rihanna, J Lo, Shakira и други. Много години усилена работа, абсолютна отдаденост, безспорен професионализъм и постоянна еволюция ги водят до резиденции в клубове като Space (Ибиса), Pacha (Ню-Йорк) и Space (Маями). Основателите на най-влиятелния испански лейбъл „Stereo Productions" са известни и с диджей сетовете си, които точно улавят характера им, а смесицата между хаус и техно жанровете представлява перфектна хармония, която кара тълпите да танцуват до сутринта.

В следващата вечер (2 август) в Cacao Beach Club ще посрещнем италианеца Sasha Carassi, който започва кариерата си през 80-те, воден от страстта си към електронната музиката. С релийзи за лейбъли като легендарния Drumcode, Carassi успешно се позиционира в по-тъмните страни на жанра, а колаборациите му с артисти като Danny Tenaglia го изстрелват право към върха на индустрията. През 2009 година роденият в Непал артист открива Phobiq Recordings - уважаван лейбъл с многобройни релийзи от изключително талантливи продуценти. В днешно време колекционерът на винили е считан за любител на съвременното техно, без да се забравя богатото му музикално минало.
Заедно със Sacha Cacao Beach кани и един представител на новата генерация, а именно американеца Layton Giordani. Роденият през 1992 година Layton се запознава отрано с легендарния нощен живот на Ню Йорк, който поражда любовта му към хаус музиката. Малко след гимназията и овладяването на диджей изкуството, той започва да работи в студиа и нощни клубове, посвещавайки всичко на електронната музика и лишавайки се от нормалния тийнейджърски живот. Преди да навърши 22, Giordani вече свири в клубове като Output, Space, Pacha, Cielo и много други. От 2011 до 2013 година се радва на международни гигове, а през 2014 присъства в списъка на най-добрите диджеи и продуценти. Хитовият му релийз е Careless Suggestions, издаден чрез Phobiq Records, като с него буквално разтърсва света на електронната сцена.

Събота вечер (3 август) ще бъде много специална с участието на двама талантливи артисти. Latmun, с истинско име Joe Bradley, е един от тях. Британецът остави ярка следа най-вече чрез уникалната си интерпретация на тек хаус музиката. 2016 година беше особено важна за Latmun с 3 EP-та, които пробиха в топ 10 в класацията на Beatport за тек хаус релийзи. Следват редица успехи като достигането до първо място в класацията на Beatport с Everybody's Dancin' EP, дебютно EP за Hot Creations и признанието на имена като Jamie Jones и Carl Cox. С редовни участия на локации като DC10 (Ибиса), Warehouse Project (Манчестър), Latmun, който бързо направи трайно впечатление на публиката, пристига и в Cacao beach Club за една незабравима вечер.

Женската сила на вечерта ще бъде представена в лицето на Chelina Manuhutu - една от най-вълнуващите артисти от Амстердам, която превзе ъндърграунд сцената със висококачествените си миксове. Заобиколена от семейство на музиканти, до 2011 красивата Chelina Manuhutu се изявява като модел. След десет години в модните среди тя сменя кариерата с първата си любов - музиката. Оттогава тя си прокарва път през индустрията и се мести в Ибиса, където често може да я видите в топ клубове като Pacha или Blue Marlin. През останалото време тя е заета с турнета по целия свят, включително на фестивали като Ultra и Elrow. Талантливата, силна, екзотична и заявила се като една от най-обещаващите артисти на световната сцена - Chelina, ще видим на 3 август в Cacao Beach Club.

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 1,2 и 3 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg