Николай Бериевски, Летен лагер 2019: Имаме енергията и визията за света, в който искаме да живеем
Секция: ПОЛИТИКА
01 Август 2019 13:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Бериевски, Летен лагер 2019: Имаме енергията и визията за света, в който искаме да живеем Настоящето принадлежи на всички нас, но бъдещето принадлежи на младите

/КРОСС/ "Скъпи приятели, добре дошли в България! Изключително съм щастлив, че сме домакин на най-голямото младежко европейско събитие. Тези събития ни дават възможността да срещнем приятелите си от цяла Европа и да разговаряме по различни политически теми, да обменим опит, идеи и добри практики". С тези думи председателят на Младежко обединение в БСП Николай Бериевски се обърна към участниците в Летения лагер на Младите европейски социалисти 2019. "Вярвам, че като млади хора ние имаме енергията и визията за света, в който искаме да живеем", категоричен бе той. Бериевски изрази убеждението си, че тези фактори обединяват младите хора и им дават достатъчно сила, за да се преборят с проблеми като демографската криза, ниското заплащане, недостатъците в сферите на здравеопазването и образованието. "След европейските избори ЕС съюз поема по нов път и сега, повече отвсякога, има нужда от нашата енергия", категоричен бе той.

Бериевски благодари на ръководството на Българска социалистическа партия, на Партията на европейските социалисти, Младите европейски социалисти и на Младежко обединение в БСП за подкрепата и сътрудничеството, които правят възможно това събитие. "Настоящето принадлежи на всички нас, но бъдещето принадлежи на младите. Надявам се, че ще прекарате страхотно време в родината ни", заключи Николай Бериевски.