Руслан Мъйнов ще пее "Любими руски песни" в Пловдив
Секция: Шоубизнес
06 Август 2019 08:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Руслан Мъйнов ще пее "Любими руски песни" в Пловдив

/КРОСС/ "Любими руски песни" - така се нарича концерта, който популярният актьор и певец Руслан Мъйнов ще изнесе в Пловдив на 10 септември 2019 г. от 20 часа в Лятно кино „Орфей". 
Изпълненията на Руслан Мъйнов на неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения ще са под съпровода на Симфоничен оркестър с диригент Левон Манукян.
С какво печели любовта на зрителите този проект?
Рецептата е проста - репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция!

"Душата пее и танцува" - може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие!

Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно в един емоционален концерт с вечните: "Очи чeрные", "Ваше благородие", "От зари до зари", "Нане цоха", "Смуглянка", "Парамела", обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА "Земляне"!

Билети за концерта се продават в Билетен център пред Община Пловдив.