Пуснаха билетите за фестивала „Сцена на кръстопът”
Секция: КУЛТУРА
15 Август 2019 11:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пуснаха билетите за фестивала  „Сцена на кръстопът”

/КРОСС/ Билетите за Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът" вече са в онлайн продажба на платформата на Драматичен театър-Пловдив.
От 1 септември билети ще се продават и на касата на Драматичния театър, казват организаторите.
Сайтът на фестивала http://scenatepe.com/ също вече е активен и пълен с полезна за театралната публика информация. Освен анонси за всички представления от основната програма, там са поместени новини, както и датите и часовете на съпътстващите събития от тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът".
Международният театрален фестивал започва на 11 септември от 19 часа, когато в голямата зала на Драматичния театър ще се насладим на премиерния спектакъл „По-полека" на Пловдивската драма. В следващите дни - чак до 21 септември, ще има представления в двете зали на театъра, както и в салона на куклениците.
Ще се насладим на таланта на артисти и трупи от цяла България, както и на гости от Украйна и Унгария.
Финалът също ще бъде впечатляващ - на 21 септември, пред пловдивската публика, на сцената на Драматичния театър ще видим основателя и арт директор на „Сцената" Стефан Данаилов в тандем с Аня Пенчева в спектакъла „Актрисата".
Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното" и се случва с подкрепата на меценатското семейство - главния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър-Пловдив.