Учредиха общинска структура на ПП МИР в Плевен
Секция: ПОЛИТИКА
15 Август 2019 14:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Учредиха общинска структура на ПП МИР в Плевен

/КРОСС/ В навечерието на един от най-светлите празници в християнския свят Успение Богородично, Политическа партия МИР учреди структурите си в Плевен. На учредяването присъства председателят на партията инж.Симеон Славчев, както и Димитър Илиев, член на Националния изпълнителен съвет на МИР и областен координатор на партията в Плевен.

В речта си пред присъстващите председателят на партията посочи важността на Плевен в историята на България и в предстоящата битка за местната власт на есен. „Обсадата на Плевен е най-тежката и продължителна битка в хода на Руско-турската освободителна война. Битката и победата в Плевен имат решително значение за изхода на войната и Освобождението на България. От местните избори в Плевен ще тръгне промяната на България, така както преди 141 години оттук тръгна и Освобождението на България", беше категоричен инж.Славчев и посочи, че целта на ПП МИР е да направи пробив на местните избори в града. „Ще се борим за доверието на плевенчани с прагматична, конкретна и реалистична програма, която да реши голяма част от проблемите на града и общината. В листата на ПП МИР за общински съветници ще влязат обществено активни плевенчани и експерти във всяка секторна политика. "Убеден съм, че ПП МИР ще бъде голяма изненада на местните избори в Плевен", каза още Славчев.

За председател на общинската структура на ПП МИР беше избрана Виолета Георгиева. Тя е родена в Плевен, омъжена с три деца. Завършила е Икономическия университет във Варна, специалност "Международни икономически отношения" и Великотърновски университет със специалност "Маркетинг". За членове на общинския съвет на ПП МИР в Плевен бяха избрани Димитър Илиев, Бойко Първанов, Христо Киров, Мартин Симеонов, Ивайло Зенкулов, Емил Николчев, Валери Гочев, Цветанка Панчева и Лили Тодорова.

Продължава изграждането на общинските структурите на най-младата политическа партия - ПП МИР, която си поставя за цел пробив на местните избори в голяма част от българските общини.