Мадона с провокативно видео от подготовката за турнето
Секция: Шоубизнес
16 Август 2019 08:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мадона с провокативно видео от подготовката за турнето

/КРОСС/Мадона може и да е на 60 години, но Материалното момиче доказа, че възрастта е просто цифра, след като направи няколко шпагата във въздуха, по време на репетиция за предстоящото ѝ турне "Madame Х".Певицата публикува в официалната си Инстаграм страница видео, на което лежи по гръб на земята с ролки в косата. Докато гледа в телефона си, Мадона разтяга и размахва крака ту настрани, ту нагоре.

"Мадам" се подготвя за деня", гласи посланието към клипчето.

Феновете ѝ полудяха заради впечатляващите движения на 60-годишната попзвезда, казвайки, че шокирани от нейната гъвкавост.

Турнето на "Madame Х" ще стартира 12 септември в Ню Йорк, доказвайки че все още притежава огъня, с който запали всички класации преди повече от 30 години. През 1983 г. тя издаде дебютния си албум "Like A Virgin", който достигна продажби от 3.5 млн. копия за 14 седмици, при това само в САЩ.

"Madame X" ще бъде концертно турне номер 11 за нея, подкрепящо 14-ия ѝ студиен албум. Стартът му е през месец септември в Ню Йорк, а финалното шоу ще се проведе през месец март 2020 г. в Париж. Тя ще има общо 89 изяви, като нейни спирки ще бъдат Чикаго, Лас Вегас, Лисабон, Лондон и др.