Huawei предлага три ексклузивни оферти за новата учебна година
Секция: Технологии
20 Август 2019 10:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei предлага три ексклузивни оферти за новата учебна година

/КРОСС/ Още от 20 август, Huawei излиза с 3 атрактивни оферти за новата учебна година, покриващи богата гама от продукти на компанията - смартфони, таблети, смарт часовници и спортни музикални слушалки. Техните комбинации привличат вниманието на учениците, търсещи големи екрани, музика в движение, спортни аксесоари и дизайн, който им помага да изразят стила и настроението си. От друга страна, офертите са разработени така, че да предлагат отлична добавена стойност и съотношение цена/качество за родителите в този натоварен за финансите им период.
Започвайки от смартфоните, офертите покриват двата бестселъра на компанията в средния клас - P30 lite и P smart Z, който идват с подарък спортни Bluetooth слушалки в неустоим червен или черен цвят и диамантено финиширана текстура. Изключително леки, с тегло едва 5 грама за всяка слушалка, те възпроизвеждат висококачествен Hi-Fi звук, чиито богати баси се предават директно на ухото. В стендбай режим батерията им издържа 10 дни, а времето на плейбек от 11 часа е повече от достатъчно за малчуганите да се радват на своята музика винаги, когато пожелаят. От своя страна P30 lite е изключително мощен за класа си смартфон, който се справя без проблем дори с натоварващи мобилни игри, с 6.15" дисплей и 48-мегапикселова камера за снимки, които могат спокойно да се разпечатат като постери с размери над 2 метра. С P smart Z без никакъв прорез на дисплея и изскачаща селфи камера от своя страна ще привлечете вниманието на всеки в училище. За търсачите на по-нестандартни цветове, P smart Z се предлага и в атрактивен маслено зелен цвят, който стои отлично с решените в червено слушалки.
Когато говорим за големи екрани, игри и, разбира се - училище, този на смартфона може все пак да не е достатъчен. Таблетите предлагат едно по-различно изживяване във всяка възраст и подаръкът към тези, които изберат 10-инчовия Huawei T5 10, е оригинален калъф на компанията. Освен че го предпазва от съпътстващите ученето приключения, той го превръща в стилна кафяво-бежова папка.
Цветовете и изразяването на собствения стил е в основата и на предложението за активно спортуващите. Huawei Watch GT, който се приема чудесно от пазара във всичките си 4 дизайна, сега ще се продава с подарък втора каишка, за да имате 2 дизайна с една покупка. Освен богатството от функции, сред които триатлон и следене на съня, Watch GT се отличава с разумна цена и с изключително дълъг, от порядъка на седмици, живот на батерията.
Повече подробности за промоциите, които важат от 20 август до 30 септември, може да намерите на официалния сайт consumer.huawei.com/bg/campaign/summer, както и при всички участващи партньори на Huawei - А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Техмарт, Зора и търговската мрежа на Поликомп.