Застреляните край Негован не фигурират в базата данни на МВР
Секция: БЪЛГАРИЯ
20 Август 2019 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Застреляните край Негован не фигурират в базата данни на МВР

/КРОСС/ Откритите край Негован застреляни мъж и жена не са в базата данни на МВР за издирвани хора през изминалите два месеца назад. Това съобщи Хоризонт, цитирайки близки до разследването. И днес продължават експертизите по случая с двойното убийство.

Експертизите са показали, че убитият мъж е на възраст между 60 и 70 години, а жената е малко над 40. Полицията е проверила дали намереният в района портфейл с лична карта и ключове от кола е на някоя от жертвите, но разследването е отхвърлило тази възможност.

Проверено е дали и двамата убити не са чужди граждани като дори е работено по версията за нелегално пребиваващи у нас хора. И тази възможност също е отхвърлена. В момента разследващите преглеждат базата данни на МВР за изчезнали хора преди три и повече месеца, за да проверят дали някои от профилите там би съвпаднал с този на намерените застреляни мъж и жена. От полицията категорично опровергаха появилата се информация че е открито тяло и на трети убит човек. Работи се по абсолютно всички версии