Търсят изчезнала от Царево украинка
Секция: БЪЛГАРИЯ
20 Август 2019 14:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Търсят изчезнала от Царево украинка

/КРОСС/ Украинец търси изчезналата си майка. 40-годишната Марина Ворошчук започнала работа в края на юни в Царево, в хотел "Хермес клуб". Младият мъж последно е чул майка си на 10 август, когато е била онлайн в социалните мрежи, съобщава Флагман.бг.

Ето какво разказал той в съобщението си до Флагман:

"Чухме се на 25-26 юни. Тогава тя ми каза, че всичко е наред. Настанили са я с още две момичета от Турция на втория или третия етаж от сградата. За начало е работила като хигиенистка и е миела чинии в кухнята. Поради недостиг на работна ръка са я повишили до помощник готвач, рязала салати. Работила е от 13:00 до 22-23:00. Сутрин е ходила на плаж, след това на работа. Живяла е по адрес "Царево, ул. Екзарх Йосиф I 1, 8260 Tsentar, Tsarevo, Bulgaria" Трябвало е да работи до 20-22 септември. Към средата на юли ми сподели, че някой й е предложил брак, но не зная подробности. За последно ми е писала на 2 август. Също така на 10 август в 20:23 часа ми е пратила съобщение: „SOS, попаднах в робство". Оттогава не е била активна.", пише притесненият син.

По информация на сина, получена от трети човек, малко по-късно Марина е започнала работа в Лозенец, но след известно време, но и там служителите са я видели за последно на 1 август, след което от нея нямало и следа.

По думите му жената била напуснала и това работно място, като е тръгнала с приятели да си търси ново.

40-годишната Марина е висока около 173-175 см, тежи около 85 кг и е със светла коса. Говори български и английски.