Предстоящи събития на 21 август
Секция: Предстоящи събития
21 Август 2019 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 21 август

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет.

***
София.
От 12.00 часа в институцията на омбудсмана общественият защитник Мая Манолова ще се срещне с представители на Министерството на правосъдието, ръководството на Агенцията по вписванията и адвокати, представители на Фейсбук общността на българските адвокати (ФОБА) във връзка с Търговския регистър.

***
София.
От 11.00 часа в хотел „Хилтън", зала „Мусала", ще се проведе открита дискусия на тема: „Публично-частно партньорство като стратегически решения за противодействие на киберзаплахи".

***
Бургас
От 11.00 часа в сградата на „Кариерен център" към ДРСЗ-БУРГАС на ул. „Патриарх Евтимий" № 35 А ще се проведе съвместната пресконференция на ДРСЗ - Бургас, ДБТ-Бургас, РДСП - Бургас и ДОИТ - Бургас.

***
Бургас.
От 20.30 часа на сцената на Летния театър ще се състои официална церемония, на която ще бъде връчена наградата „Емил Чакъров" на диригента Григор Паликаров.

***
Варна.
От 10.00 часа в зала „Варна" на общината ще се проведе встъпителна пресконференция в рамките на проект „Модернизация и реконструкция на рибарско пристанище „Карантината", местност „Карантината", район „Аспарухово".

***
Долни чифлик.
От 10.00 часа в сградата на Община Долни чифлик ще се проведе разяснителна среща във връзка с африканската чума по свинете.

***
Ловеч.
От 10.00 часа се събира постоянната комисия по общинска собственост, устройство на територията, комунални дейности, екология и транспорт към Общински съвет-Ловеч. От 11.00 часа се събира постоянната комисия по икономическа политика, туризъм и приватизация. От 13.00 часа ще работи постоянната комисия по жалби и контрол на решенията на Общински съвет и мониторинг на обществени и възлагателни поръчки, както и постоянната комисия по социална, демографска и жилищна политика. От 16.00 часа в заседателната зала се събират членовете на комисията по развитие на селските райони, земеделие и гори.

***
Пловдив.
В 11.00 часа в сградата на Община Асеновград кметът д-р Емил Караиванов ще участва в редовна пресконференция по актуални теми от работата на общинската администрация.

***
Търговище.
От 11.00 часа в зала 28 на Община Търговище ще се проведе начална пресконференция по Проект № BG05M9OP001-2.040-0083-С01 "Патронажна грижа в община Търговище" по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.040 "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания - Компонент 2", по ОП РЧР 2014-2020.