EVANESCENCE добавят и българите SEVI към концерта на 11.09 (видео)
Секция: Шоубизнес
22 Август 2019 11:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
EVANESCENCE добавят и българите SEVI към концерта на 11.09 (видео)

/КРОСС/ Едва двадесет дни делят българската публика от срещата ѝ с една от най-успешните банди на съвременната рок сцена. Двукратните носители на Grammy EVANESCENCE идват за първия си самостоятелен концерт у нас, за да зарадват феновете с най-големите си хитове като Bring me to Life, My Immortal, Going Under и много други. Настоящото турне е завръщане към оригиналното рок звучене на групата след изключително успешния Synthesis Tour, представящ работата им със симфоничен оркестър.

Специално за концерта на 11.09 в Арена Армеец EVANESCENCE избраха българската банда SEVI да открие шоуто. През март тази година групата, спечелила си името на най-бързо развиващата се на родната рок сцена, издаде третия си студиен албум "Follow Me". Част от него е и парчето „Тo Hell and Back", записано съвместно с китаристката на EVANESCENCE Jen Majura. Тя посети България специално за снимките на видеото към песента по-рано тази година, а официалната му премиера в средата на юни предизвика голям интерес у нас, както и сред многобройните фенове на Jen по целия свят.

SEVI са свирили преди редица големи звезди като Europe, Black Stone Cherry, Tom Kiefer (Cinderella) и Nightwish, а скоро ще подгреят публиката и за най-дългоочакваното и вълнуващо рок събитие в края на лятото.

Линк към видеото, което Jen Majura публикува в своя YouTube канал след предстоя си в България, посветено на изживяването и снимките на клипа на SEVI, може да откриете тук:

video: https://www.youtube.com/watch?v=bac5obxB79Y

Линк към видеото към песента "To Hell and Back", отличаваща се със запомнящ се риф и хитово звучене, може да откриете тук:

video: https://www.youtube.com/watch?v=MaCLb248FV4

Билети за голямото шоу на EVANESCENCE на 11-и септември в Арена Армеец са достъпни на цени от 70 до 90 лв. в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, билетен център НДК, магазини „НА ТЪМНО". В продажба са и ограничено количество ВИП пакети.