Предстоящи събития на 23 август
Секция: Предстоящи събития
23 Август 2019 07:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 23 август

/КРОСС/ Крумовград.
От 12.00 часа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще присъства на откриването на рудник „Ада тепе" - първият новоразработен рудник в България през последните няколко десетилетия.

***
София.
От 09.30 часа НАТФИЗ дава старт на кандидатстудентската кампания, която ще определи първокурсниците в 71-та учебна година.

***
София.
От 11.00 часа председателят на СДС Румен Христов и членове на ръководството на партията ще поднесат венец и цветя на Мемориала на жертвите на комунизма в градинката на НДК, за да отбележат Деня на памет за престъпленията на националсоциалистическите, комунистическите и другите тоталитарни режими и за почитане паметта на жертвите им.

***
София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери работите по асфалтиране на улици в ж.к."Люлин" 9, където е изградена нова ВиК мрежа.

***
София.
От 17.00 часа пред морената пред Народен театър „Иван Вазов" и паметника на Алеко Константинов на бул. Витоша ще се отбележи 124-та годишнина от организираното туристическо движение България.

***
Видин.
От 21.00 часа ще бъде открит Видински панаир 2019.

***
Враца.
От 14.00 часа в Заседателната зала на РУО - Враца, ет. 3., ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

***
Габрово.
От 10.30 часа на Паметника на свободата ще се проведе надпреварата по изкачване стъпалата към Паметника.

***
Дупница.
От 08.30 часа председателят на АПИ Георги Терзийски ще провери работата по разчистването на пространството под моста при км 62 на АМ „Струма".

***
Хасково.
От 11.00 часа в Пресклуб на БТА - Хасково ще се проведе пресконференция по повод младежката кампанията "Спортът е по-добро решение".