Кампанията на Huawei за 50% отстъпка при смяна на дисплей продължава
Секция: Технологии
28 Август 2019 12:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кампанията на Huawei за 50% отстъпка при смяна на дисплей продължава

/КРОСС/ Сервизната кампания на Huawei, в рамките на която можете да получите до 50% отстъпка за смяна на дисплей на определени модели, обявени на сайта https://consumer.huawei.com/bg/support/screenreplacement, продължава, а междувременно тази седмица е и последна за месец август, което означава, че в четвъртък и петък всички, посетили на място Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге” N6, могат да се възползват и от 50 лева отстъпка и от всяко друго извънгаранционно обслужване.

При извършен ремонт те ще получат и подарък безплатен протектор за дисплей.

Счупен дисплей е събитие, от което се притесняват много потребители. Според проведено наскоро регионално проучване в над 20 държави, 63% от притежателите на смартфони признават, че най-големите им страхове са от счупване на дисплей и изтичане на данни. В същото време 92% от хората, на които им се е наложило да сменят счупен дисплей, са категорични, че цената за тази услуга е била твърде висока. Тогава какво трябва да знаем, преди да потърсим професионална помощ в случай на повреда?

За да поверите „здравето“ на смартфона си в чужди ръце, се изисква висока степен на доверие. Силно препоръчително е да занесете устройството си в оторизиран сервиз, тъй като тогава ще можете да сте сигурни, че специалистите притежават необходимите умения, а сервизът разполага с необходимите качествени части, чрез които вашият проблем може да бъде разрешен.

Качеството на потребителските услуги винаги е било водещ приоритет за Huawei и поради тази причина компанията провежда кампанията “Huawei Cares”, под мотото „Повече грижа за теб“. Нейната цел е да помогне максимално на потребителите, сблъскали се с различни видове проблеми. По време на ремонтните дейности в оторизираните сервизи на Huawei режимът за ремонт е включен постоянно (Maintenance mode, който и сами може да активирате през приложението си HiCare), като по този начин няма нужда да се тревожите за сигурността на личните си данни.

В момента кампанията за смяна на дисплей с до 50% отстъпка тече до 14 септември, а тази с 50 лева отстъпка от всеки извънгаранционен сервиз – на 29 и 30 август. И двете кампании са инициативи на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6. Te важат, ако се обърнете директно към него, a за всички включени в промоцията със смяна на дисплей модели е налична и услугата „От врата до врата“. Можете да се свържете с Центъра на за обслужване на клиенти на Huawei и на телефон 0800 18818.