Предстоящи събития в страната за 29 август
Секция: Предстоящи събития
29 Август 2019 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 29 август

/КРОСС/ *** София

От 10.00 часа на в ул. „Георг Вашингтон" № 22, омбудсманът Мая Манолова организира дискусия за Брекзит по проблемите на българите във Великобритания.

От 11.00 часа в заседателната зала на Националната специализирана болница за активно
лечение на хематологични заболявания /НСБАЛХЗ/ (София, ул. „Пловдивско поле" 6) ще се проведе пресконференция за представяне на звено за психологична и немедицинска грижа.

От 12.30 часа АБВ ще даде пресконференция в централата на партията.

От 14.00 часа в пресклуба в сградата на Народното събрание ще се проведе първият редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове.

От 14.00 часа в сградата на Министерския съвет министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с новоизбрания председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

От 18.00 часа в Националния военноисторически музей на ул. „Черковна" 92 в София ще бъде открита документалната изложба „Борба и страдание.

*** Велики Преслав

От 10.00 часа в ул. „Иван Вазов" № 14 ще бъде официалното откриване на Център за обществена подкрепа и Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства.

*** Велико Търново

От 9.00 часа в Голяма зала на Общината ще се проведе редовна сесия на ОбС - Велико Ттрново.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на бившия председател на зоналния съвет на БФС Георги Велинов във връзка с изпълнително дело срещу него от ЧСИ Мария Глушкова в полза на „7 дни спорт".

*** Видин

От 14.00 часа в конферентната зала на Община Видин на 6 етаж, кметът Огнян Ценков ще се срещне със спортистите и треньорите от Спортен клуб по кану-каяк "Ванто", за да им връчи грамота за постигнати високи резултати през 2019 г.

В 20.30 часа в сградата на Община Видин ще се състои среща с Лепа Брена.

*** Златоград

От 18.00 часа на ул. „България" в близост до блок №128, т.нар. „Текстилски блок" ще бъде извършена първа копка за отбелязване старта на четвъртия проект, изпълняван от Община Златоград с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г., процедура BG16RFOP001-2.002 „Енергийна ефективност в периферните райони-2".

*** Каварна

От 10.30 часа в заседателната зала на Община Каварна директорът на Националния исторически музей доц. д-р Бони Петрунова ще проведе пресконференция за тазгодишните
археологични открия на нос Калиакра.

*** Кюстендил

От 14.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет в Кюстендил.

*** Перущица

От 18.00 часа на площад „27-ми Априлий“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на честването на 50 години град Перущица.

*** Плевен

От 09.00 часа ще се проведе редовната сесия на Общинския съвет.