Huawei открива едноседмична изложба с избрани снимки на български автори
Секция: Технологии
29 Август 2019 09:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei открива едноседмична изложба с избрани снимки на български автори

/КРОСС/ Huawei открива едноседмична изложба – от 2-и до 7-и септември, с избрани творби на български автори, подадени за участие в регионалния конкурс за мобилна фотография Huawei InFocus Awards 2019.

Домакин на изложбата ще бъде едно от най-новите и модерните арт пространства в сърцето на София – nOva Art Space. Галерията се намира на улица Съборна № 3 и приема гости от 11 до 19 часа всеки делничен ден и в събота от 11 до 15 часа. Входът за изложбата е свободен.

България е в топ 3 по участия в регионалния конкурс Huawei InFocus Awards 2019. Победителите в него ще бъдат обявени на 8 септември.

В nOva Art Space ще видите избрани кадри на български участници – една селекция, направена от талантливия български фотограф Димитър Караниколов (@karanikolov). С него ще можете да разговаряте на живо по време на официалното откриване на изложбата на 2 септември, понеделник, от 17 часа.

Ще видите също негови собствени кадри, както и такива на други посланици на марката у нас, като популярния влогър, създател на уеб филми и наскоро и автор на книга Крис Захариев (@chriszahariev). 

Всички творби, които ще бъдат представени на изложбата, са заснети с мобилни устройства на компанията.

Не пропускайте да посетите изложбата на Huawei InFocus Awards 2019 в nOva Art Space от 2 до 7 септември включително и да споделите своите впечатления от нея в официалното Facebook събитие.